Broberg/Söderhamn i SM-final!

På lördag spelar Broberg/Söderhamn bandyfinal. det är klubbens P19-killar som möter Västerås på Studenternas i Uppsala. Självklart hoppas och tror jag på Söderhamnsseger, men oavsett hur det går måste man konstatera att det lovar gott inför framtiden.

Vår skolinformatör Thomas har fått jobb i England och lämnar sitt uppdrag. För att inte tappa tempo försöker vi lösa det snabbt under våren och hitta en mer permanent lösning för hösten. Detaljerna är inte klara än, men det ser ut som om vi kommer att köra ett pilotprojekt på tre skolor, börja med de yngsta och bygga pedagogiken runt barnteater. Hoppas kunna återkomma i nästa vecka med ett definitivt besked.

I dag spikar vi också detaljprogrammet för Värdskapets besök 17-18/4 och detaljplanerar visionsträffen för alla byarna på måndag kväll. Och så ska jag försöka konkretisera tankarna på en kombinerad visionspark/skridskobana i ett centralt läge.

Förresten - se filmen Fish! Det är en kort film ( + egentligen två uppföljande filmer) om några fiskhandlare i Seattle som tröttnar på sitt tunga, tråkiga arbete i folktomma fiskhallar och bestämmer sig för att ha roligt på jobbet. De sätter upp fyra grundregler som förändrar deras hela livssituaion, inte minst ekonomin. I dag vallfärdar folk till deras fickhall för att se dem showa och för att köpa deras fisk. De fyra reglerna som ändrade allt är:
1) Play!
2) Make their day!
3) Be there
4) Choose your attitude

Så får du en chans att se filmen, ta den! Du kommer att få en hel del inspiration och kanske en annan inställning till ditt jobb.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback