Värdskapsdagar i april

Har precis lagt på luren efter att ha bokat två dagar med Värdskapet! Känns helt enkelt skitkul! Tisdagen den 17/4 kommer Katarina Bergström att hålla två föreläsningar - en för kommunanställda och en för allmänheten - och på onsdagen den 18/4 jobbar vi vidare i en heldags workshop med 20 utvalda. Dessa 20 får sedan i sin tur uppgiften att fortsätta att verka för Värdskapstanken på olika sätt i sitt företag/organisation eller kommunen.

Men boka alltså redan nu den 17/4 för en härlig föreläsning som garanterat kommer att ge dig inspiration och som rent av kan förändra både ditt liv och din och andras syn på Söderhamn. På sin hemsida,
www.vardskapet.se skriver Värdskapet:

Värdskap är ett vackert ord. Ett ord som andas både "välkommen" och "låt mig få ta hand om dig". För oss betyder värdskap konsten att få människor att känna sig välkomna. Denna konst kan utövas till alla, oavsett vad ni har för relation till varandra. Kanske är det en kund, en patient eller en besökare du har framför dig. Eller så är det en medarbetare, en invånare eller en samarbetspartner. Det spelar ingen roll. I värdskapets värld ser vi alla som gäster. Och finns det en gäst, finns det även en värd, en värd som utövar värdskap.


Värdskap är därför ett förhållningssätt. En önskan om att tjäna andra i form av ett tjänande ledarskap. En insikt om att alla verksamheter syftar till att tjäna andra och att vi i den processen bygger upp både vår stolthet och lönsamhet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback