Kreativt möte i Skärså

Så har vi då genomfört visionsdialog 145 och kan lägga ytterligare 25 engagerade människor till de redan mer än 4 000 som engagerat sig i visionsarbetet. I går kväll var jag i Skärså, ett av Sveriges kanske vackraste fiskelägen. En av de idéer som kom upp under själva idédiskussionen var att fräscha upp den badplats som finns där, en annan att försöka hitta en entreprenör som vill driva en flytande bensinstation för de båtägare som inte kan/vill åka in till stan för att tanka i gästhamnen där.

Problemet med den bitvis kraftiga trafikstömmen och bristen på parkeringsplatser dryftades också. Några ville också ha fler vilplatser, bänkar och bord, för de som strövar runt i området. Överlag  var det en mycket positiv och kreativ stämning på mötet och vi bestämde redan på stående fot att träffas igen för att se vad de själva har lyckats åstadkomma och på vilket sätt jag/vi lyckats jobba med de idéer som behöver kommunal stöttning. 

Annars laddar vi just nu för återvändardagarna 2-3 maj. Det nystartade samarbetet mellan de flesta av mäklarna fortsätter och de visar upp sig tillsammans på minibomässan i det stora tältet bredvid Handelsbanken. Tänk om ännu fler branscher kunde få igång ett liknande samarbete och stötta varandra till framgång!

Utanför tältet är det premiär för torghandeln, som sen ska pågå varje torsdag hela sommaren och till och med september. Det kommer även att bli torghandel i höst/vinter, men förmodligen då mer sporadiskt.


Kommentarer
Postat av: Thomas

Hej! Bra blogg, härligt positiv anda! Thomas

2008-05-06 @ 08:54:00
Postat av: Lennart

Tack för det Thomas! Kul att du hittat till bloggen och delar med dig av dina tankar och känslor. Hoppas du fortsätter resan tillsammans med oss!

2008-05-09 @ 13:58:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback