Pappaledig

Vänner,

Jag har inte orkat med bloggen på rätt länge, delvis beroende på att jag också jobbat med mycket annat än visionsfrågorna ett tag. Nu går jag dessutom på pappaledighet till i november, så nu händer inget alls fram till dess. I bloggen alltså.

Innan jag drar ner rullgardinen ett halvår vill jag bara att du ska veta att det händer massor med de visionsförslag vi fått in och arbetat med. Pirat-ön blir av i sommar igen - med en av Sjöfartsverket typad och godkänd flotte! :o)

Satsningen på företagarklimatet går utmärkt och på måndag blir det offentligt hur mycket Söderhamn klättrat i år. Jag kan redan nu berätta att betygen vi fått är de bästa sedan mätningarna startade 1999!

inventeringen av nmindre konferensanläggningar är klar och ska sammanställas i en broschyr nu i vår. Den utlovade guideutbildningen för kommundelarna blir av den 27 maj. Nätverket för turistaktörer är bildat. Och mycket mycket mer. Så fortsätt att bjuda på ett gott värdskap gentemot varandra och våra besökare så ses vi här i höst igen!