Premiär för Kommunfullmäktige på nätet

Bättre sänt än aldrig, som man brukar säga inom etermedierna...

Nu går det att titta på Kommunfullmäktige från Söderhamn på nätet. Mötet från i måndags ligger på
http://www.soderhamn.se/politikdemokrati/kommunfullmaktige/utsandningavfullmaktige.4.7ccdace011b9218d5f5800032696.html
Sökvägen dit är Politik & demokrati --> Kommunfullmäktige --> Utsändning av fullmäktige.  Från och mötet den 29/9 kommer också alla möten att direktsändas via vår webbplats. Exakt var i strukturen direktsändningen kommer att ligga är inte klart än. Kolla http://www.soderhamn.se/ för information lite närmare sammanträdesdatumet.

I går hade vi också möte med gruppen som ansvarar för det första av våra tio inriktningsmål. Vi har lagt en grov kommunikationsstrategi för inriktningsmålen och har för avsikt att lyfta dem ett och ett i typ tvåmånadersperioder. Därför ska vi nu i två månader kommunicera målet att vi senast 2011 ska ha 90 % nöjda brukare/kunder inom äldre- barn- och handikappomsorgen. Från 1/11 är det full fart på kommunikationen kring nästa mål.

I går lade vi också fast datumen för nya visionsdialoger i "byarna". Den här hösten ska jag runt till alla och dels berätta vad vi gjort med deras idéer sen sist, dels lyssna på vad de själva gjort med sina idéer sen sist.

I dag postade vi också vår ansökan om Årets Ungdomskommun till Ungdomsstyrelsen. Det är en i mina ögon mycket stark ansökan och jag hoppas att Ungdomsstyrelsen blir lika imponerad som jag själv av allt arbete som görs för och med ungdomar i Söderhamn just nu! Vill du läsa ansökan hittar du den på
http://www.soderhamn.se/kommun/projekt/ungdomslyftet/aretsungdomskommun.4.cd1771b11927f1f0c6800025589.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback