Barnens Söderhamn...

...heter utställningen vi just nu visar i gallerian Furan i centrala Söderhamn. Det är en del av resultatet från vårt arbete med Visionen i skolan under våren som visas under två veckor. Där finns teckningar, berättelser och tjusiga modeller av hur barnens drömstad ser ut. Ta en promenad på gågatan, åk en av stans två rulltrappor till övervåningen på Furan och låt dig inspireras!

image6

Kommentarer
Postat av: yvonne

Otroligt imponerande hela arbetet som är igång, följer ert visionsarbete, har mailat tidigare till Er och uttryckt min förundran över vad denna lilla fina Stad kan åstadkomma, fortsätter det så här kommer ni att Segla upp och bli en mycket populär skärgårdsstad,men Rom byggdes ju som sagt inte på en dag eller ens två..så kör hårt tror stenhårt på att ert arbete kommer att löna sig. Mycket positivt att ni tar med er ungdomarna i arbetet.
Mvh Yvonne fr Stockholm (sommarboende i Söderhamn av ren slump kan man säga)

2007-07-10 @ 16:32:56
Postat av: Lennart

Kul att höra av dig igen, Yvonne! Och än en gång tack för din uppmuntran.
Det är viktigt det du säger, om att ha tålamod. Det komer att ta tid, men jag är övertygad om att det vi gör nu kommer att ha positiva effekter på kommunen och oss alla som bor här - permanent eller tillfälligt - i många år framöver.

2007-07-20 @ 10:22:50
Postat av: Ann-Britt

exakt nu ger vi järnet--

2007-10-20 @ 10:54:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback