Wilma & Rudolf på TV

Arbetet med visionen i skolan har gått mycket bra. De senaste dagarna har vi dessutom fått mycket publicitet  på Wilma & Rudolf:s föreställningar för de yngsta. I dag hade exempelvis Kuriren nästan en helsida och i måndags medverkade de på SvT Gävledala. Inslaget kan du se om du klickar på denna länk http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=379080. Inslaget kommer 15:12 in i sändningen.

Annars har de 14 guldkornen debatterats livligt i media den senaste tiden. Ledarskribenten på Kuriren tror att de är allt kommunen gör i visionsprocessen och Vänsterpartiet tycker att dera egna förslag är bättre än de vi processat fram ur Söderhamnarnas över 2 400 förslag. Även om jag inte håller med någon av dem tycker jag att det är bra att förslagen diskuteras och debatteras. Ju fler som engagerar sig i processen, desto bättre resultat i slutändan.

En som är engagerad är Kenneth, han som för ett tag sen skickade över exceldomkuentet som ska hjälpa mig åskådliggöra vad som är gjort i visionsarbetet (skrev om det för ett tag sen). Nu har han ännu en spännande idé om ett projekt som skulle kunna skapa intrese bland alla fartygsintresserade. Kul!

Nu har vi på allvar börjat arbetet med att förbättra synliggörandet av allt bra som händer. I dag höll jag den första av ett stort antal internutbildningar i syfte att göra oss mer kunniga om hur journalister och media fungerar, för att på så sätt bättre förstå vad av allt vi gör som kan intressera dem. Vi lär oss också förpacka och presentera det på ett bättre sätt. För 2008 instiftar vi också belöningar för de som arbetet bra med synliggörandet av sin verksamhet i kommunen och av annat bra som händer utanför vår egen organisation. Och så tänker vi instifta ett pris för de som jobbat bäst med bemötande av sina kunder.

I dagarna håller Verkstäderna ett stormöte för att få ungdomar att börja jobba med upprustningen av lokalerna. Det ska fixas till ungdomshak, filmrum, en paintballhall, en medieverkstad och mycket annat. Det rör på sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback